Skocz do zawartości

MichaelDike

Użytkownik
  • Zawartość

    13
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

O MichaelDike

  1. HI, I seem to build up a bit of a static charge on my scratch plate when playing my guitar (just like when you rub your hair on a balloon, expect this is done by rubbing my fingers over the scratch plate) Its not physically noticable (no shocks) but when i discharge the static by touching the scratch-plate i get a little "crack" sound which is a pain in the a$$ during recording. (similar sound to the old vinyl records static crackle, but just single clicks in my case) i've tried anti-static spray on the scratch plate and all earthing is in place. I even tried changing clothing in case it was my nylon y-fronts! If my hand is a little damp it seems to cure it for a short while but i get fed up having to keep licking my knuckles mid-strum. (serious, this is no joke) i wonder if there is a coating i could add? Any help will be apprecited. I didn't find the right solution from the Internet. References: https://www.soundonsound.com/forum/viewtopic.php?p=222402 Field Service Management System Video Thank you.
  2. Hi, I have posted on here before about starting to have issues with my 218E faceplate coming loose a little bit from my keyboard. Well, the problem is getting worse, as it is starting to lose connection when I touch it. Does ANYONE credible outside of having to ship it to BEMI work on these for a decent price? I know it is probably a simple gluing technique. The thought of being without the 218 in my system is a crushing feeling, but if I don't rectify this now, it may end up a permanent botch. Any help will be apprecited. I didn't find the right solution from the Internet. References: http://www.muffwiggler.com/forum/viewtopic.php?t=184354&sid=90b39e01df0aeeb6104f683a4d601695 Logistics Solution Video Thank you.
  3. HI, Any help on this would be much appreciated. I've been recording for a little while and have admittedly developed lots of bad habits...the first is doing it my way and not knowing all of the fundamentals before starting ambitious projects. If someone could point me in the right direction I would be very grateful. I've been recording my full band at rehearsals and shows and a major problem has come up with some degree of regularity: disc too slow to record. I feel like I've got the hardware, but can't get it all to play nice. Setup: MacBook (logic9) 2.2GHz Core 2, 4GB RAM. Saffire Pro 40+OctopreMKII. I use the MacBook's internal hard drive....and I've run into even more problems when I use my external firewire drive. I record 16 tracks simultaneously. All I want to do is record tracks...no playback, so latency is not a concern. Are there any "bare-bones" speed settings that can aid to my CPU usage? Should I be doing this in garageband and sending the audio over to logic for mix-down. Any help will be apprecited. I didn't find the right solution from the Internet. References: https://www.logicprohelp.com/forum/viewtopic.php?t=57853 Company Promotional Example Thank you.
  4. HI, I have been combing through the 2500 listings in the musical instrument section of my local craigslist, when it occurred to me:Is there any real value in buying hardware anymore?I see lots and lots and lots of Soundcraft, Mackie, Allen & Heath, Yamaha, and Tascam mixing boards.I see lots of hardware compressors, including one that is similar to pultec that uses tubes.I see lots of synthesizers.I even see an SSL 900 with DAW and computer included.If people are selling these things, is it worth having them?They take up space, they are often redundant, they're "old", etc.I still want to collect quality gear and grow to incorporate analog equipment into my process, but I just wanted others' opinions on this.I would argue that people would not seek out things like the Massive Passive if it was easily outdone by a plugin. The gear has that "something" that strictly digital VSTs just don't. But, I have been wrong many times. And plenty of people do amazing things with nothing but a laptop.Now I'm contradicting myself. What are your thoughts? Any help will be apprecited. I didn't find the right solution from the Internet. References: https://forum.reasontalk.com/viewtopic.php?t=7494190 Transportation Software Video Thank you.
  5. Music Shield not playing

    Hello, I have recently purchased some Music Shields and they are not working at all. The Music Shields boards are versions 1.2 and 1.3.I have tried software version 1.14 with Arduino version 022 and version 1.2 with Arduino version 1.0.The both version of the software were installed and compiled according to the instructions in your Wiki according to each Arduino version.With the Arduino 022 version it was tried using Arduino UNO R2 and Arduino R3 boards.With the Arduino 1.0 version it was tried using Arduino UNO R2, Arduino R3 and Arduino Mega 2560 boards SD cards of 2Gb and 128Mb were tried, both non HD types.The SD cards were tested formatted using both FAT 16 and FAT32.Various MP3s were tried at various bitrates.The problem is the same with all tests.The green light of the Music Shield is lit but does not blink. No other light is working. All the buttons are unresponsive, and no music is playing.Opening a serial monitor window does not display anything at all.I would greatly appreciate some support to resolve that issue as I have multiple Music Shields that are totally useless right now as they are totally unresponsive and do not play music. Please help. I didn't find the right solution from the Internet. References:- http://seeedstudio.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2889&sid=7eb55594a3f4dae1276787276d3efa21 Compliance Management Video Thanks
  6. Hello, I hope I'm doing something wrong and that someone can help me out: I'm surprised that I'm not able to monitor an external synth that is playing back a MIDI sequence from MTS *without* recording the external synth. Here are the details:Set up MTS so that it receives both MIDI and audio from an external synth (you'll need at least two tracks, an Audio Track, so that you can listen to the audio, and a MIDI Track, so that you can record the MIDI).Play your external synth and record the MIDI and/or Audio in MTS. Listen to your performance and realize you suck and need to edit part of the MIDI sequence that you just recorded. :)Now is where the problem starts: it seems that you can't play back the MIDI sequence in MTS and monitor the audio from the external synth without recording the audio. Please tell me I'm wrong! Maybe I just have the monitoring options set incorrectly (but I don't think so). Please help. I didn't find the right solution from the Internet. References:- http://www.multitrackstudio.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=2111 Collaboration Software Video Thanks
  7. Hello, I have been capturing homevideos few months ago, and bought Corel Videostudio X3 to edit them. The video and audio codec used is (as shown in VLC):video: h264, 480x576, frame rate 50audio: mp4a, stereo, 44100HzIn Corel videostudio, on clip properties, I get the following,information:Video: 24 bits, 480x576, MPEG-2 (Transport stream, variable bit rate), comp ration 32%, Frame rate 25000 frames/sec.Audio Format: none.How can i achieve to enable audio in videostudio X3? I can't hear anything and can't edit, and my output has no audio...Any help would be appreciated, I've been struggling for weeks to find a solution... Please help. I didn't find the right solution from the Internet. References:- https://forum.corel.com/EN/viewtopic.php?f=1&t=38204 Internet Security Video Thanks
  8. Hello, So, I've been reading all I can about how LPGs work, what the point is, etc. Watched some videos, read some articles..I still don't quite get it. Apparently they were (are?) a popular secret sauce. I get what a gate is.. and what a low pass filter is.. but .. I just can't seem to wrap my head around LPGs. i just don't get it .Could someone take a stab at explaining it? Maybe then I can ask questions related to the explanation and can figure out whether I should add one to my synth rack or not. Please help. I didn't find the right solution from the Internet. References:- http://www.muffwiggler.com/forum/viewtopic.php?t=201634&sid=e1367a811e93496adc77e87db498c30e Marketing Campaign Video Thanks
  9. Hi, I'm currently trying to find the Api tree but I am finding a hard time finding it. is there a good resource online to find tree locations and other resources possibly? Please help. I didn't find the right solution from the Internet. References: https://www.wakfu.com/en/forum/8-general-discussions/234142-api-tree-other-tree-location Creative Sales Promotional Thanks
  10. Hi, I tride to read a guide in here but, it did not work though i dont understand.They wrote about state and i should go 1 lower in ap for each state, i died 10 time now and tried do like they say.How do i see my state? and where? and where do i see the bliboys state? and where?. Please help. I didn't find the right solution from the Internet. References: https://www.wakfu.com/en/forum/8-general-discussions/234160-can-one-explain-me-how-fight-bliboys Medical Business Promotion Thanks
  11. Hi, Actually i am going to build a new pc that i will use for mostly gaming like gta 5 and other games. the question is that, i am building my pc with gtx 1050 2gb, 8gb ddr4 ram,and other things. i want to know that should i use i3 or pentim g4560 because after 4-5 years i am going to sell my pc and buy a laptop. so please ANSWER. Please help. I didn't find the right solution from the Internet. References: https://www.cnet.com/forums/discussions/should-i-use-i3-for-my-pc-build-with-gtx-1050-2gb/ Business Promotional Video Thanks
  12. Hi, I wanted to upgrade the graphics on my old rig for the kids to enjoy. When I press the power button, my led lights come on and the case, cpu, and gpu fans all spin. After about 5 seconds or so the gpu fans quit, with led lights and other fans continuing to operate normally. The monitor remains black and I receive no POST sound. I tested the card in a different rig and it worked fine. When I reinstall my old gpu, the old rig both POST and boots normally. For more details Promotional Marketing Animation
  13. cP-Hulk Firewall issue

    Hello there, I have one hosting account for my websites, everyday I got notification that my local IP address blocked in the cP-Hulk firewall. I have contacted host support, however not getting any valid reply. Any idea about hulk block, if my IP is blocked in hulk firewall, will it causes any access issues. I know that, if my my ip is in iptables, I cant access sites. Your help will much appreciated I did not find the right solution from the internet. References:- https://bit.ly/2vdmUNr B2B Online Content Marketing Thanks
×