indigo Report post Posted September 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eJidoqQpYUk Wokal jest jaki jest, ponieważ akurat nie było wokalistki xD Nagrywane rejestratorem Tascam DR-05, bez żadnej obróbki czy modyfikacji. Czysty dźwięk :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
azzaron Report post Posted September 24, 2012 po pierwsze nie stroicie i po paru sekundach zaczynają boleć uszy :( :( Quote Share this post Link to post Share on other sites
the faceless 1 Report post Posted September 24, 2012 ^ whatever he said. Aj panie, panie, ile razy ja mam to powtarzać, funk, rock stoi rimshotem! Werbel na wysokości łydek na pewno pozwala wydobyć mięsiste strzały. A nie, przepraszam, raczej bezjajeczne puknięcia. Na potrzeby coveru proponuję zmianę z "Nameless" na "Unnamed Atrocity". Zdecydowanie 3 razy nie. Ćwiczyć! EDIT: Wiesz, przejrzałem inne Twoje filmy na youtubie i... och... Lubawo, posadź orchidee na moim grobie. Tak, tak, każdy kiedyś zaczynał. Ale nie każde jajko próbowało uczyć inne jajka jak być kurą. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tszoda Report post Posted September 24, 2012 1- nie stroicie 2- nie równo 3- coś mi się git.basowa nie podoba pracujcie dalej :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
bomba84 Report post Posted September 24, 2012 Panowie ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia. Na razie jest masakra!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Viperiusz Report post Posted September 24, 2012 a moja rada taka: nie bój sie krytyki i nie zrażaj sie nią, ćwicz i ciesz się postępami, dziel się nimi i nie łam się ow yeah Quote Share this post Link to post Share on other sites
maciekomis Report post Posted September 25, 2012 Ciapnij metronom na uchy :)))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kot781 Report post Posted September 25, 2012 basista na pewno nigdy wcześniej nie trzymał basu w rękach ? :D Co masz za gary? Quote Share this post Link to post Share on other sites