marcinns Report post Posted November 9, 2013 Witam, Czy któryś z kolegów lub koleżanek posiada w swoim zbiorze nutowym książkę z ćwiczeniami werblowymi Johna S. Pratta pt: "John S. Pratt 14 Modern Contest Solos" Jest dostępna wersja PDF na chomiku ale niektóre ćwiczenia są nieczytelne z powodu wklejonych celowo napisów. :) Z góry dzięki !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seth Report post Posted November 9, 2013 Ja mam :P Nawet dwie książki :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcinns Report post Posted November 9, 2013 Czy masz może to jakoś zgrane na komputerze w formacie PDF lub WORD ? i czy mógłbyś ewentualnie w imię solidarności perkusyjnej przesłać mi to na mój adres mailowy ? :D Pozdrawiam ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
drummer06487 Report post Posted February 26, 2016 Odświeżę delikatnie ten temacik ale tak się składa ze potrzebuję tej książki w calosci w pdf..czy ktoś z tutejszych kolegów jest mi w stanie pomóc? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dżawol Report post Posted February 26, 2016 Odświeżę delikatnie ten temacik ale tak się składa ze potrzebuję tej książki w calosci w pdf..czy ktoś z tutejszych kolegów jest mi w stanie pomóc? podaj adres mailowy na PW , przyślę , co Cię interesuje . Quote Share this post Link to post Share on other sites
SkinnySweatyMan Report post Posted March 31, 2016 Witam, odświerze nieco temat ponownie, również potrzebuje takiej książki :) czy ktoś byłby w stanie pomóc? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MachTom Report post Posted March 31, 2016 Napisz na tomaszmachanski@gmail.com Zaraz podeślę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bua Report post Posted April 1, 2016 MachTom, a tego przypadkiem nie masz? http://www.perkusja.org/savage-rudimental-workshop-vt90651.htm Quote Share this post Link to post Share on other sites