Drummer1201 Report post Posted February 11, 2014 Witam, tak jak w temacie Quote Share this post Link to post Share on other sites
StawRos Report post Posted February 11, 2014 50% ceny nowego. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomby95 Report post Posted February 12, 2014 Ja kupiłem swojego za 550, w dobrym stanie bez żadnych rys keyhole, tylko K jest zdarte. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ranahon Report post Posted February 12, 2014 A ja za 650, stan jak wyżej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drummer1201 Report post Posted February 13, 2014 :D tak naprawde to chodzi o to, ze moge go kupic za 550 a jak mi nie podejdzie to za ile moge go odsprzedac, i juz dla pewnosci: czy oplaca mi sie sprzedawac alphe i kupowac k customa? czy nadaje sie on do mocniejszego rocka, a chwilowo lekkiego metalu? ps. bedzie duzy problem ze sprzedaza alphy... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ranahon Report post Posted February 13, 2014 Ja grałem rocka/lżejszy metal właśnie i pasował, chociaż wolę nieco ciemniejsze blachy i zmieniłem na zwykłego K. Spokojnie przy odrobinie cierpliwości możesz przy tym stówkę nawet zarobić... Quote Share this post Link to post Share on other sites