pajordark Report post Posted July 3, 2009 ona tak brzmi jakby podkleił ją chusteczkami : P miałem prawie identycznie jak za dużo nakleiłem na crasha ^^ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Izykk Report post Posted July 3, 2009 Panie i Panowie -> -> nadchodzi DVD -> gość specjalny -> Jojo Mayer ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
yasiex Report post Posted July 3, 2009 no to sie zacznie... wyglada ze to nastepna naprawde przydatna szkolka po language of drumming i secret weapons for modern drummer Quote Share this post Link to post Share on other sites
kuntakinta Report post Posted July 3, 2009 no to sie zacznie... wyglada ze to nastepna naprawde przydatna szkolka po language of drumming i secret weapons for modern drummer Ciekawe, kiedy będzie można dostać to w sklepie :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoHa Report post Posted January 27, 2010 łóż kurna , mój błąd , ale na początku jak w kilku innych ujęciach ten zildjian ZHT tak wygląda jak by był wycięty na krawędzi Myślę że wycięcie było by ciężej załatwić niż nową blachę. no to sie zacznie... wyglada ze to nastepna naprawde przydatna szkolka po language of drumming i secret weapons for modern drummer Ciekawe, kiedy będzie można dostać to w sklepie :) Raczej.. kto kupi. W ogole to dobrą rzeczą było by zrobić sonde kto ma ile szkółek, oryginalnych. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lajon Report post Posted January 27, 2010 Udało mi się nabyć wspominianą "szkółkę". Zainteresowanych uprzedzam, że nie jest to typowa szkółka, raczej opowieść jak grając na perkusji poruszać się po różnych stylach muzycznych i nie przeszkadzać innym muzykom:). Oczywiście mimo tego jest mnóstwo patentów i zagrywałek, które ogląda się w "błogostanie":) Generalnie bardzo polecam, DVD ma dodatkowo ciekawą funkcję SLOW MOTION, gdzie każdą zagrywkę, której sposób zagranie ciężki jest do zinterpretowania w normalnym tempie, można obejrzeć o kilka razy wolniej i zrozumieć jak to si robi na dzikim zachodzie:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
brzoza Report post Posted February 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=RINjvSwS3Ko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ja(zz)centy Report post Posted March 12, 2010 dla mnie sposrod bebniarzy "mlodszego pokolenia" - postac warta sporej ilosci uwagi. ciekawa filozofia zycia, spojrzenie na instrument i jego miejsce w MUZYCE, nienaganny time, plynacy puls bebnow... przy jego grze nogi same sie rwa do tanca. czy mozna powiedziec pod adresem bebniarza wiekszy komplement? przy okazji niezwykle skromny i mily czlowiek (na podstawie wywiadow) - a to jego slynne "yes, sir?" do jednego z uczestnikow pokazu? to sie nazywa SZACUNEK, a nie ja jestem gwiazda a wy jestescie nikim i co najwyzej mozecie mnie z podziwem posluchac... nabylem jego dvd. fajna rzecz. dzis zamierzam obejrzec cale ;-) J. PS. jeden z niewielu ktorzy robiac wielkie zamieszanie na bebnach i blachach (a wyczynia naprawde robiace wrazenie rzeczy) jednoczesnie NIE PRZESZKADZA muzyce! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kuntakinta Report post Posted March 13, 2010 Hej ludzie gdzie kupiliście jego dvd?No kurka nie mogę znaleźć... Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz Report post Posted March 14, 2010 w Avant Drum Shop mamy ;) Przyszło niedawno, wiec musimy dodać tą pozycje do oferty na stronie, ale zapewniam że mamy na stanie, tak więc wystarczy się odezwać (nawet na gg) ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
intruzz Report post Posted March 14, 2010 niesamowity facet...jak ktos wspomniał kosmita :smile: To jest to!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
brzoza Report post Posted December 18, 2011 Drummers for Jesus 2010 ------------------------------------------------ U Lettermana z zespołem : ) ? http://www.youtube.com/watch?v=jcvVbrqWk2w Quote Share this post Link to post Share on other sites
SUAFEG Report post Posted December 19, 2011 Crazy Gospel Chops! :smile: I'm agree! Quote Share this post Link to post Share on other sites
krolik552 Report post Posted December 19, 2011 Nie wiedzieć czemu, strasznie mi nie leży styl gry tego gościa. Niby sypie fajne chopsy, ale jakieś takie to nie bardzo. Sprawa ma się podobnie z Pridgenem Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz Report post Posted December 19, 2011 krolik552, jeden lubi blondynki a drugi brunetki - i też nie wiadomo dlaczego ;) Dla mnie Aaron to MiSZCZ ! Przez wielkie "SZCZ" ! :D Uwielbiam gościa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SUAFEG Report post Posted December 20, 2011 Sprawa ma się podobnie z Pridgenem Ja Pridgena nie lubie, a Aarona owszem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kuntakinta Report post Posted December 20, 2011 Te fajne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bussek Report post Posted June 10, 2012 Hey szukam płyt do posłuchania z udziałem tego pana, może jest ktoś w stanie coś polecić :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
brzoza Report post Posted November 28, 2012 Niesamowity Quote Share this post Link to post Share on other sites
druMILO Report post Posted May 31, 2013 NARESZCIE :biggrin: !!!!!!! http://www.centrumkultury.eu/aktualnosci/items/aaron-spears-w-grodzisku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dameis Report post Posted June 4, 2013 Jade! Ktoś jakaś propozycja terminu ? Może spotkanie ? [ Dodano: 06-07-2013, 12:07 ] No i co ? Ja już po. Było świetnie ;-) Mega gość i perkusista ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ja(zz)centy Report post Posted October 31, 2023 Z ogromną przykrością zawiadamiam być może sporadycznie przeglądające forum Koleżanki i Kolegów, że wczoraj 30.10.2023 zmarł Aaron Spears. R.I.P. https://eu.usatoday.com/story/entertainment/music/2023/10/30/aaron-spears-death-drummer-ariana-grande-usher/71382966007/ Quote Share this post Link to post Share on other sites