Jump to content
lajon

AARON SPEARS

Recommended Posts

no to sie zacznie... wyglada ze to nastepna naprawde przydatna szkolka po language of drumming i secret weapons for modern drummer

no to sie zacznie... wyglada ze to nastepna naprawde przydatna szkolka po language of drumming i secret weapons for modern drummer

Ciekawe, kiedy będzie można dostać to w sklepie :)

łóż kurna , mój błąd , ale na początku jak w kilku innych ujęciach ten zildjian ZHT tak wygląda jak by był wycięty na krawędzi

Myślę że wycięcie było by ciężej załatwić niż nową blachę.

Ciekawe, kiedy będzie można dostać to w sklepie :)

Raczej.. kto kupi. W ogole to dobrą rzeczą było by zrobić sonde kto ma ile szkółek, oryginalnych.

Udało mi się nabyć wspominianą "szkółkę".

Zainteresowanych uprzedzam, że nie jest to typowa szkółka, raczej opowieść jak grając na perkusji poruszać się po różnych stylach muzycznych i nie przeszkadzać innym muzykom:). Oczywiście mimo tego jest mnóstwo patentów i zagrywałek, które ogląda się w "błogostanie":)

Generalnie bardzo polecam, DVD ma dodatkowo ciekawą funkcję SLOW MOTION, gdzie każdą zagrywkę, której sposób zagranie ciężki jest do zinterpretowania w normalnym tempie, można obejrzeć o kilka razy wolniej i zrozumieć jak to si robi na dzikim zachodzie:)

dla mnie sposrod bebniarzy "mlodszego pokolenia" - postac warta sporej ilosci uwagi. ciekawa filozofia zycia, spojrzenie na instrument i jego miejsce w MUZYCE, nienaganny time, plynacy puls bebnow... przy jego grze nogi same sie rwa do tanca. czy mozna powiedziec pod adresem bebniarza wiekszy komplement?

przy okazji niezwykle skromny i mily czlowiek (na podstawie wywiadow) - a to jego slynne "yes, sir?" do jednego z uczestnikow pokazu? to sie nazywa SZACUNEK, a nie ja jestem gwiazda a wy jestescie nikim i co najwyzej mozecie mnie z podziwem posluchac...

nabylem jego dvd. fajna rzecz. dzis zamierzam obejrzec cale ;-)

J.

PS. jeden z niewielu ktorzy robiac wielkie zamieszanie na bebnach i blachach (a wyczynia naprawde robiace wrazenie rzeczy) jednoczesnie NIE PRZESZKADZA muzyce!

w Avant Drum Shop mamy ;)

Przyszło niedawno, wiec musimy dodać tą pozycje do oferty na stronie, ale zapewniam że mamy na stanie, tak więc wystarczy się odezwać (nawet na gg) ;)

krolik552, jeden lubi blondynki a drugi brunetki - i też nie wiadomo dlaczego ;)

Dla mnie Aaron to MiSZCZ ! Przez wielkie "SZCZ" ! :D Uwielbiam gościa.

Jade! Ktoś jakaś propozycja terminu ? Może spotkanie ?

[ Dodano: 06-07-2013, 12:07 ]

No i co ? Ja już po.

Było świetnie ;-) Mega gość i perkusista ;-)