MPerkusista Report post Posted May 13, 2014 Witam, Mocno naciskaliśmy, ale chyba bieg zdarzeń sam wymusił te wygodne rozwiązanie. Niemcy zorganizowali dwa autobusy, na dwóch trasach (z Krakowa i Warszawy), na wyjazd do Niemiec na Tama festiwal, gdzie będzie można kibicowac m.in. Darkowi Brzozowskiemu (chociaż to nie sport:)), ale także np. Simonowi Phillipsowi, do tego wspaniała możliwość obcowania z wielką ilością sprzętu jaką mają w swoim showroomie. W poniższym linku detale.WYJAZD NA TAMA FESTIWAL W razie jakiś pytań czy wątpliwości, uderzajcie śmiało! Quote Share this post Link to post Share on other sites
metaldrummer Report post Posted May 14, 2014 Miejsca już klepnięte i 4 czerwca jedziemy kibicować Darayowi! :biggrin: Quote Share this post Link to post Share on other sites
srokadrum1209 Report post Posted May 14, 2014 metaldrummer, Moglbys napisac w temacie lub mi na pw ile Cie wyszly oplaty zwiazane z przelewem?Bo cena biletu do samyh oplat wydaje sie smieszna.. :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
MPerkusista Report post Posted May 14, 2014 Miejsca już klepnięte i 4 czerwca jedziemy kibicować Darayowi! :biggrin: Uważaj, bo możesz trochę poczekać na ten autobus, nawet cały miesiąc ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
metaldrummer Report post Posted May 14, 2014 srokadrum1209, wysłałem PW. [ Dodano: 14-05-2014, 20:00 ] Uważaj, bo możesz trochę poczekać na ten autobus, nawet cały miesiąc ;) Tfu, faktycznie! Miałem na myśli 4 lipca! :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
dziewczyna16 Report post Posted December 1, 2022 Czy są może biura podróży, które organizują wyjazdy zorganizowane dla firm na festiwale muzyczne za granicę. Myślimy, żeby coś takiego zorganizować, ale oczywiście nie na własną rękę. Na stronie: https://travelpp.pl/wyjazdy-grupowe/ widziałam, że mają bogatą ofertę, ale nie mam pojęcie czy akurat mają możliwość zorganizować wyjazd grupowy na festiwal... Jak myślicie? :) Quote Share this post Link to post Share on other sites