oceter Report post Posted June 5, 2015 Siema, nagralem 2 take'i pod jednakowa sciezke i potrzebuje wyciac kilka momentow/taktow z jednego do drugiego. Jaki program polecilbyscie do takiej operacje (i wskazowki do samego procesu tez mile widziane). Narazie sciezki sa nierowno powycinane tzn na jednej nagranie zaczyna sie od np 2 sekundy a na drugiej od 5 sekundy (tak nadmieniam bo moze to bedzie potrzebne do klejenia) Quote Share this post Link to post Share on other sites
dadoch Report post Posted June 5, 2015 Ja używam sony vegasa pro12 nadaje się do tego ale może to być też np cubase ai5 albo inne wynalazki :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
oceter Report post Posted June 5, 2015 Chyba wroce w takim razie do starego fruity loopsa, dwie sciezki w wavach, proste ciecie i juz. Jaka to jest kicha ze mi sie rozwala pad od rolanda i pedal dostal dziwnyxh luzow i ciagle mi to przeszkadza podczas gry/ [ Dodano: 05-06-2015, 15:12 ] Tak a propo tego ze myle sie w trakcie nagrywania :p [ Dodano: 06-06-2015, 12:22 ] Kurcze jednak fl to nie dobry pomysl, mimo ustawienia na (none) w podzialce to i tak sciezki przesuwaja sie weslug jakies malej skali Quote Share this post Link to post Share on other sites
dadoch Report post Posted June 7, 2015 Jakiego masz rolanda? :d Quote Share this post Link to post Share on other sites
oceter Report post Posted June 7, 2015 Td9 a co Quote Share this post Link to post Share on other sites