dadoch Report post Posted June 30, 2015 Witam brać perkusyjną. Zastanawiałem się ostatnio nad kupnem słuchawek które miałyby mi służyć jako odsłuch wszystkich grajków prosto z miksera i wybór padł zdecydowanie na shure se215 są bardzo polecane itp. Lecz po niedługim czasie i trochę szperania wyszukałem kilka firm na które jest mało opinii ale mogą być lepsze od tych shure są to: JTS , CrossRoad Mylar oraz Westone. Tutaj jest ten temat co o nim mówią : http://forum.mp3store.pl/topic/30208-jts-ie-6-tajwanskie-westone-um2/ i teraz właśnie się zastanawiam czy za ok 500zł nie dostanę o wiele lepszych słuchawek od tych shure se215 od razu zaznaczam że nie chcę nagłownych bo to nie estetycznie wygląda i nie wygodnie trochę takie moje zdanie więc jak ktoś ogarnia temat to proszę o pomoc :) z góry dziękuję :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
dżawol Report post Posted July 1, 2015 shure se215 są bardzo polecane Są polecane , bo to dobre słuchawki , lecz wielkiej dynamiki i super basu se215 Ci nie dadzą . Quote Share this post Link to post Share on other sites
dadoch Report post Posted July 1, 2015 No są dobre ale pytanie brzmi czy za te pieniądze dostanę lepsze słuchawki ? takie z lepszym basem :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
dziewczyna16 Report post Posted July 3 Odpowiednio dobrane słuchawki naprawdę robią robotę! Quote Share this post Link to post Share on other sites