MachTom Report post Posted March 31, 2016 Zapraszam do posłuchania testu Sabian Sound Kit. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dżawol Report post Posted April 1, 2016 Taka moja uwaga : nikt z nas nie wie czego to jest "test" ... bębnów czy talerzy ? Jeżeli blach , to jakich ? Wypada podać ich nazwy , z czego ów "kit" się składa . Jeśli mam się skupić na Sabianach , to zbyt wiele bębnów , moim zdaniem . Wyszło "open solo Tomasz Machański" . Quote Share this post Link to post Share on other sites
MicMart Report post Posted April 1, 2016 jest w opisie filmu na YT Quote Share this post Link to post Share on other sites
MachTom Report post Posted April 1, 2016 dżawol, Czytaj dokładnie, a znajdziesz odpowiedź na swe rozterki. Sabian Sound Kit to nowy produkt - zestaw mikrofonów + mikser. Cały opis jest na YT. [ Dodano: 01-04-2016, 19:37 ] Wystarczy w razie wątpliwości i niedoczytania w opisie wpisać w Google: Pierwsza pozycja: http://sabiansoundkit.com ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
aldi Report post Posted April 1, 2016 Co nie zmienia faktu, że "open solo by Tomasz Machański" nic mi nie mówi w języku muzycznym. Znaczy męczę się dalej jak Cię słucham. Powód nie znany. ;) Pozdro. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MachTom Report post Posted April 1, 2016 Panowie, test mikrofonów. Może by na tym się skupić, a nie to co zawsze i co już przerabialiśmy? ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
dżawol Report post Posted April 1, 2016 dżawol, Czytaj dokładnie, a znajdziesz odpowiedź na swe rozterki. Sabian Sound Kit to nowy produkt - zestaw mikrofonów + mikser. Cały opis jest na YT. Wybacz ale w Twym 1 linku z YT nie ma nic nt blach , chyba że nie potrafię korzystać z tuby . Mogłem coś przeoczyć , ja myślałem o talerzach , nie o elektronice , która z Sabianam ni jak mi się nie zgrywa...Ale ja to stary już jestem . Co nie zmienia faktu, że "open solo by Tomasz Machański" nic mi nie mówi w języku muzycznym. Znaczy męczę się dalej jak Cię słucham. Powód nie znany. Weż przestań ... Tomasz zapodał test mikrofonów , ja myślałem , że to test talerzy Sabiana , a Ty myślisz o open solo . Spotkał się Aborygen , Eskimos , Apacz i dyskutują o Monice Bellucci . :cry: Quote Share this post Link to post Share on other sites
MachTom Report post Posted April 1, 2016 Halo! To jest test mikrofonów! Po raz kolejny piszę. A zestaw blach jest od początku w opisie filmu, rozwiń, to zobaczysz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dżawol Report post Posted April 3, 2016 Właśnie rozwinąłem i faktycznie opis jest . Mówiłem , żem stary .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Anarchismo Report post Posted April 4, 2016 Mówiłem , żem stary .... i do tego upierdliwy zrzęda ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
dżawol Report post Posted April 5, 2016 i do tego upierdliwy zrzęda Zaczepki szukasz , chłopcze ?! Po co ? :-( Quote Share this post Link to post Share on other sites