Mrsigan Report post Posted November 12, 2016 Witam potrzebuje interfejsu audio do nagrywania bebnów, chce żeby jakoś była dobra i ogoólnie sprzęt posłurzył trochę czasu. Planuje nagrywać 4 mikrofonami, możecie polecić jakiś nie za drogi ale dobry interfejs :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
dadoch Report post Posted November 12, 2016 Do ilu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
LukasKH Report post Posted November 13, 2016 Witam, czy istnieje możliwość podłączenia modułu Roland TD 12 do smartphona Huawei p8 lite ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
azzaron Report post Posted November 13, 2016 rozejrzyj się za czymś z firmy Tascam mają dość duży wybór i nie zabijają cenami a jakość też nie odstaje od najlepszych. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Majster108 Report post Posted November 14, 2016 Ja zakupilem Motu 896. Na 8 kanalow. Jest calkiem spoko. Idac w gore jest np RME. W dol np Presonus, ale to juz ryzkowne zabawki. Ale prosze nie piszcie ze Tascam nie odstaje od najlepszych. Toz to zenada, ale fakt da sie odroznic ze to bebny graja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dadoch Report post Posted November 14, 2016 Ja zakupilem Motu 896. Na 8 kanalow. Jest calkiem spoko. Idac w gore jest np RME.W dol np Presonus, ale to juz ryzkowne zabawki. Ale prosze nie piszcie ze Tascam nie odstaje od najlepszych. Toz to zenada, ale fakt da sie odroznic ze to bebny graja. Interface za 5000zł? nie na polskie realia :) nawet niektóre studia takich nie mają Quote Share this post Link to post Share on other sites
aldi Report post Posted November 14, 2016 Wy chyba jesteście 100 lat za murzynami wszyscy. Kup se Audienta i tyle. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dadoch Report post Posted November 14, 2016 Wy chyba jesteście 100 lat za murzynami wszyscy. dobrze że Ty jesteś "nowoczesny" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andrew Report post Posted November 15, 2016 A może presonus : Masz 8 wejść mkrofonowych,czyli z zapasem. http://allegro.pl/presonus-audiobox-1818-vsl-ups-gwarancja-3-lata-i6541963082.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
Shellboy Report post Posted January 10, 2017 A może presonus :Masz 8 wejść mkrofonowych,czyli z zapasem. http://allegro.pl/presonus-audiobox-1818-vsl-ups-gwarancja-3-lata-i6541963082.html no proste, jeszcze za tą cenę!? chyba że już trochę spadły.. [ Dodano: 10-01-2017, 12:34 ] interfejs na 4 wejścia kojarzy mi się z jednym modelem: http://allegro.pl/akai-eie-interfejs-audio-usb-studio-domowe-promocj-i6429398312.html Ogólnie polecam Presonusa i Focusrite'a, jest trochę tego na rynku. Jako używkę możesz kupić 8-kanałowca mniej więcej w cenie 4-kanałowca Quote Share this post Link to post Share on other sites
rafal131 Report post Posted September 30, 2021 Chcę doradzić wszystkim, aby Watch FIT huawei bardzo fajny zegarek, stylowy i niedrogi. Stosuję je od 4 miesięcy i jestem bardzo zadowolona Quote Share this post Link to post Share on other sites