dixonkiet Report post Posted November 29, 2016 Witam, Mam pytanko jakich pałek używacie do naciagów siateczkowych, jakie polecacie, które najbardziej wytrzymałe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Czyszy Report post Posted April 10, 2017 Polecam Vic Firth American Jazz AJ3. Są jednocześnie wytrzymałe a i nie rozwalisz nimi siateczkowych e-placków, które są dość delikatne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Archon1 Report post Posted October 15, 2017 Trochę pałek już połamałem na elektroniku, od jazzowych po rockowe, ale zauważyłem jedno. Im mniejsza główka pałki tym gorzej dla naciągów siateczkowych, od czasu aż przypadkiem kupiłem pałki Gładek Rock 140 B naciągi wytrzymują dłużej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kaper7 Report post Posted November 1, 2017 Ja używam pałek z nylonowymi główkami. Długość, grubość, materiał, to wszystko indywidualne upodobania. Jeżeli grasz na bębnach elektronicznych, z gumowymi talerzami, to jedna para będzie Ci dłuuugo służyć. Quote Share this post Link to post Share on other sites