kajooo Report post Posted November 23, 2017 Powiedzcie mi jak wyeliminować brzęczenie sprężyn, które odzywają się podczas przejść. Mam metalowy werbel 6,5 i brzozowy 5,5. Sprężyny puresound. Efekt ten występuje przy obydwu Podczas gry to może nie bardzo słychać ale kiedy odtwarzam nagrane bębny to zalewa mnie krew. Może któryś z forumowiczów ma jakiś patent bo mnie już brakuje pomysłów. Gary stoją na drewnianej podłodze i dywanie co pewnie generuje wibracje, ale to chyba nie jest przyczyna. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
bua Report post Posted November 24, 2017 Werbel rezonuje Ci z którymś konkretnym bębnem. Znajdź ten bęben i pomajstruj ze strojeniem, powinno pomóc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kajooo Report post Posted November 24, 2017 Najbardziej z 10 trochę mniej z 12 Zastosuję się do Twojej rady , chociaż zrobię to z ciężkim sercem, bo dopieściłem brzmienie Dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites