sheerio Report post Posted October 24, 2019 Cześć! Przychodzę do was z pytaniem odnośnie pierwszej perkusji elektronicznej. Gram dopiero niewiele i poza ćwiczeniami na padzie, perkusje mam tylko w sali. Aktualnie zastanawiam się nad jakimś budżetowym zestawem na początek (W granicach 1500). Oto moje wybrańce: Roland TD1-K Alesis Turbo Mesh Kit Yamaha DTX402K Powiem szczerze, najbardziej zainteresował mnie Roland jak i Alesis. Jednak nie wjem jak w tym drugim przypadku jest z trwałością? Czy talerze i pady dużo wytrzymają. Roland wydaje się być porządną firmą i nieco trwalszą. Jak uważacie? (Do ćwiczeń w bloku) Quote Share this post Link to post Share on other sites
AntoniGrycuk Report post Posted October 25, 2019 Dokładnie z tym samym problemem się zgłaszam, aczkolwiek jestem w stanie wydać do 3000-4000 zł, oby brzmienie nadało się do amatorskiego nagrywania. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dziewczyna16 Report post Posted July 17 Dołączam się do zapytajki. Od kilku dni też się nad tym zastanawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites