Kiepski perkusista Report post Posted September 16, 2020 Czy rejestrator audio taki do 1000 zł przebije jakością nagrywania komputer z soundblaster audigi zs? Pojęcia nie mam w co zainwestować, utrzymać komputer w jak najlepszym stanie co łączy się z drobnymi wydatkami co jakiś czas? Do rejestratora Chciałbym podłączyć mikser tak jak do tej pory do komputera. Może ktoś ma taki rejestrator doświadczenie i porównanie jakości nagrań. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kiepski perkusista Report post Posted February 26, 2021 ... kupiłem Zuma r 16,na razie nie narzekam, powiedzmy że jestem zadowolony, tylko że to skomplikowane urządzenie,mogło by być prostsze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kiepski perkusista Report post Posted May 23, 2021 Jako interfejs się sprawdza,dobrze nagrywa,spoko.jak na polskie warunki powinien być znacznie tańszy.tyle. Quote Share this post Link to post Share on other sites
To nie ja Report post Posted October 16, 2021 Znalazłem w necie sposób, magnetowid hi fi albo duplikator VHS, drogie sprzęty ale jakość podobno prima sort, obecnie nagrywam na deck kasetowy dual , całkiem nieźle brzmiący. Quote Share this post Link to post Share on other sites