Kiepski perkusista Report post Posted December 12, 2020 Posprzedawałem trochę gratów i uzyskałem środki.jest szybka.moment od naciśnięcia pedała do uderzenia bijaka w membranę to naprawdę błyskawica,bez wysiłku mocne ,kontrolowane uderzenie.faktycznie mięciutkia , wygodna i elektrycznie szybka.niestety szybkość na przykład podwójnego uderzenia zależy tylko od szybkości i reakcji mojej własnej nogi.jest super ale posiadanie jej nie zwalnia z ćwiczeń. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kiepski perkusista Report post Posted December 14, 2020 Z tą stopą to jest podobnie jak z windą.nie miał człowiek siły chodzić po schodach to pojechał windą a jadąc windą chętnie by se usiadł itd. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kay Report post Posted December 15, 2020 Rozważałem też tą stopę, ale trafiła mi się DW5000. Po przesiadce z Mapexa P750 przeżyłem szok kulturowy. I fakt, posiadanie dobrej, szybkiej stopy nie zwalnia z ćwiczeń :) Quote Share this post Link to post Share on other sites