Kondzio94 Report post Posted June 24, 2009 Znacie jakies ksiazki o tematyce muzycznej?? Nie chodzi mi o ksiazki z nauka albo z cwiczeniami, tylko o ksiazki z fabula. O jakims zespole itp. Cos do poczytania w wakacje ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Budadek Report post Posted June 24, 2009 Artyści piszą swoje biografie, wiem że na pewno Slash napisał. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Thanatos Report post Posted June 24, 2009 Dużo jest książek o zespołach, lub artystach. Polecam biografie Morrisona i Riedla :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kondzio94 Report post Posted June 24, 2009 Chetnie bym przeczytal ksiazke slasha. Ale w bibliotece na pewno nie bedzie ;/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
NervGal Report post Posted June 24, 2009 Ja czytałem "Bliznę" Anthonego Kiedisa, So What (zbiór artykułów z oficjalnego fanzinu Metalliki) i nieoficjalną biografię Slayera Szubrychta. Wszystkie mogę polecić :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kondzio94 Report post Posted June 24, 2009 A skad wzioles?? W bibliotece czy z ksiegarni? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zair Report post Posted June 24, 2009 Jest książka o histori death metlau jakby Cie interesowło. Ale nie pamietam doklanie tytułu. Slayer - Prawdziwa historia chyba. Jest biografia Lemmiego z Motorhead. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SUAFEG Report post Posted June 24, 2009 Od siebie mogę dodać, ze wiem iż są co najmniej 3 książki o Led Zeppelin'ach...(kumpel ma), ale pewnie ich jest więcej. Wystarczy poszukać. Aha... i o zespole Blackout/Breakout o Tadeuszu Nalepie i o tamtych czasach, też jest książka, dość fajna;] Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lupus Report post Posted June 24, 2009 Ja polecam książkę Raport o Acid Drinkers. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Verus Report post Posted June 24, 2009 nieoficjalną biografię Slayera Szubrychta dobra książka, chyba z 7 razy ją przeczytałem ,podobnie jak 'Sprawiedliwość dla wszystkich' Joel'a McIver'a ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rhytm Attacker Report post Posted June 24, 2009 Ja polecam książkę Raport o Acid Drinkers. Dokładnie. Czyta się jednym tchem, jak dobry kryminał :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
NervGal Report post Posted June 24, 2009 A skad wzioles?? W bibliotece czy z ksiegarni? Kupiłem na merlin.pl :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
SUAFEG Report post Posted June 25, 2009 Jest także książka o Paktofonice Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kondzio94 Report post Posted June 25, 2009 NervGal, Pozyczyl bys biografię Slayera Szubrychta ? ;)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kondzio94 Report post Posted June 25, 2009 ok, spoksik ;)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seth Report post Posted June 25, 2009 jest jeszcze dziennik Kurta Cobaina... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Albi Report post Posted June 26, 2009 Autobiografia Milesa Davisa. Polecam z całego serca! Quote Share this post Link to post Share on other sites
teiz Report post Posted June 26, 2009 Autobiografia Milesa Davisa. Polecam z całego serca!popieram! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Loszmi Report post Posted June 26, 2009 Polecam książki naszego forumowego kolegi - Gajdzina. www.marcin.bruczkowski.com Książki z muzyką w tle. Połknąłem je w godzinę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
berent Report post Posted April 22 Co najchętniej czytacie na co dzień? Szukam obecnie jakiejś dobrej ksiażki na weekend. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pietrzyko Report post Posted April 22 Czytam szeroko rozumianą fantastykę, sci-fi, literaturę piękną, klasykę literatury, reportaże, książki naukowe i popularnonaukowe z dziedziny astronomii i historii. Nie czytam kryminałów, thrillerów, powieści obyczajowych, romansów i erotyków. Zasadniczo unikam serii, wolę powieści jednotomowe. W ostatnim czasie czytam również sporo książek z dziedziny psychologii. P Pozwalają lepiej zrozumieć zachowania innych ale i swoje. Warto jest zajrzeć sobie do PWN, jest tam spory wybór takich pozycji ksiazkowych. https://ksiegarnia.pwn.pl/Ksiazki/Psychologia-Psychoterapia,2195654,k.html Czytam zawsze co najmniej trzy książki jednocześnie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dziewczyna16 Report post Posted July 28 Ja też uwielbiam fantastykę Quote Share this post Link to post Share on other sites