bl8er Report post Posted January 27 Mam laptopa, 2 podwójne kable Jack 6.3 na wyjście z modułu podłączone do wejścia w interface'ie. Z niego lecą 2 kable na głośniki. Następnie Behringer podpięty jest pod kompa. I teraz tak: 1. Komputer wykrywa mi perkusję jedynie jak podłączę usb bezpośrednio do kompa nie przez interface? Tak powinno być? 2. Dźwięk idzie tylko na 1 głośnik i nie mam pojęcia dlaczego. Ktoś wie o co chodzi? Próbowałem na różne sposoby. Najpierw podłączyłem moduł dwoma jackami do 2 złącz do interface'u, potem kupiłem kabel żeby z modułu wychodziły te dwa jacki ale już tylko 1 do interface'u. Ten sam efekt. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kiepski perkusista Report post Posted January 28 Tak komp wykryje perkusję bezpośrednio podłączoną przez USB,a tak jak opisałeś to wykryje interface a nie perkusje. Problem z jednym działającym głośnikiem:może masz włączony jakiś program daw w którym na przykład trzeba włączyć ustawienie stereo,ja tak mam w reaperze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kiepski perkusista Report post Posted January 28 Poza tym trochę nie mogę zrozumieć tego ostatniego sposobu podłączenia o którym piszesz.napisz dokładnie jaki efekt chcesz uzyskać i jaki masz program daw,czy chcesz podłączyć jeszcze monitory, czy jak. Quote Share this post Link to post Share on other sites