canu Zgłoś Napisano 21 Października 2009 Była już perkusja z lodu więc teraz czas na shell set z sera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlody604 Zgłoś Napisano 21 Października 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jerry Zgłoś Napisano 21 Października 2009 Kolejny dowód, że zagrać można na wszystkim. ; p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajordark Zgłoś Napisano 21 Października 2009 niedługo mu spleśnieje ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murtagh Zgłoś Napisano 21 Października 2009 Fajny wynalazek. Pomyślcie sobie, że jesteście głodni podczas długiej solówki... :badgrin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestrawny Zgłoś Napisano 21 Października 2009 niedługo mu spleśnieje ; ) ja tam wolę pleśniowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loszmi Zgłoś Napisano 22 Października 2009 I nie mówicie, ze klasyczny chwyt wygląda dobrze. Co On robi za ruchy lewą ręką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szkiełko Zgłoś Napisano 2 Listopada 2009 Szkoda, że nie ma talerzy serowych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomeckiii Zgłoś Napisano 2 Listopada 2009 ano szkoda :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aldi Zgłoś Napisano 2 Listopada 2009 Czy te wszystkie sery brzmią tak samo czy mi się wydaje? A nie 14-ka ma troche inne brzmienie od 12-ki i centralnego sera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ar Zgłoś Napisano 2 Listopada 2009 Granie na serach :lol: Niektórym to rzeczywiście na starość odbija. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrDeath Zgłoś Napisano 4 Listopada 2009 Jakby je lepiej nastroił to by było spoko hahaha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanderka1000 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2009 centralnego sera Fajnie to brzmi :lol: Ludzie to serio nie mają co wymyślać. Ale bynajmniej koles sobie sprzęcior urozmaicił :biggrin: I fajnie ten Sabian wygląda na tle tych serowych bębnów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bard Zgłoś Napisano 8 Listopada 2009 centralnego sera. haha! nie no, bardzo dobra alternatywa jak się nie ma zestawu, idziesz do sklepu po 15 kilo sera i grasz:D wkłada sobie pałki do... buzi no lepiej do buzi niz w .... ;P a wyobrażacie sobie Hardware z tego zacnego materiału ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boicot Zgłoś Napisano 8 Listopada 2009 dobry zawodnik, chyba wiele przeszedl za zycia i troche zrylo mu beret ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aldi Zgłoś Napisano 8 Listopada 2009 nie no, bardzo dobra alternatywa jak się nie ma zestawu, idziesz do sklepu po 15 kilo sera i grasz:D Ale musi być zeschnięty - chyba, że ma być klik na centralnym serze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bard Zgłoś Napisano 8 Listopada 2009 Ale musi być zeschnięty - chyba, że ma być klik na centralnym serze ;) strojenie sera zostaw właścicielowi:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryk75 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2009 Dziadzio dobry xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gonsnik Zgłoś Napisano 8 Listopada 2009 Wie ktos może z jakich serów zrobiony jest drugi set w tym filmiku? Podoba mi się ich brzmienie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryk75 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2009 Zgodzę się z gonsnik, z początku tak pomyślałem że to nie ser bo inaczej brzmi od tego pierwszego zestawu. Ja stawiam na Parmezan :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gonsnik Zgłoś Napisano 9 Listopada 2009 Pytałem kumpli i powiedziano mi, że ementaler powinien mieć bardziej "mroczne" brzmienie. Zastanawiam się też jaki wpływ może mieć kształt sera i ew. zmienna tak jak np. dziury ;) Nie mam tu na mysli dziur na naszym serowym hmm... "naciągu" tylko bardziej w centrum sera i czy ma to np wpływ na długosć wybrzmiewania naszych serów. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thanatos Zgłoś Napisano 9 Listopada 2009 Tak i tak najlepiej brzmią pleśniowe :smile: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aldi Zgłoś Napisano 9 Listopada 2009 Tak i tak najlepiej brzmią pleśniowe :smile: Szybciej bym je zjadł niż ograł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thanatos Zgłoś Napisano 9 Listopada 2009 Szybciej bym je zjadł niż ograł ;) Przy publiczności? :lol: Tego jeszcze nie było - perkusista, który zjada swój zestaw i to przed koncertem :smile: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gonsnik Zgłoś Napisano 9 Listopada 2009 Tak i tak najlepiej brzmią pleśniowe :smile: Szybciej bym je zjadł niż ograł ;) Bez zestawu z chleba krojonego i zestawu z tosterów by się nie obyło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach