DrUMs69 Report post Posted June 1, 2021 Witam. Czy ktos sie orientuje dlaczego nie mogę zainstalować sdx do katalogu programu? Moze jakies wskazówki? Bylbym wdzieczny za okazaną pomoc i wiedze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Kiepski perkusista Report post Posted June 1, 2021 Napisz dokładnie,opisz daw Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Kiepski perkusista Report post Posted June 1, 2021 To wtyczka więc chyba musisz skopiować jakiś plik z programu do folderu wtyczek daw, przynajmniej tak to wygląda w reaper. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Kiepski perkusista Report post Posted June 1, 2021 Plik dll musisz po instalacji skopiować do folderu vst plugins w programie daw Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 DrUMs69 Report post Posted June 1, 2021 Sam program odpala. Mam wersje bez bibliotek surround. Program plus pierwsza wtyczka odpala bez problemu. Gorzej z part. 2 (3i 4są surround) i 5. A jak update które tez są? Nie widzę nawet modeli bębnów (same firmy są lecz sie nie rozwijają w menu ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Kiepski perkusista Report post Posted June 1, 2021 Zapisales numer? Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 DrUMs69 Report post Posted June 1, 2021 Ok. Teraz nie mam jak ale zasygnalizije wczesniej jak bedziesz miec czas. Chodzi mi o taką instalacje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 DrUMs69 Report post Posted June 1, 2021 Problem pojawia sie od 0:35.Nie mam tych bibliotek również oraz brakuje wybór modelu bębnów z listy Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Kiepski perkusista Report post Posted June 1, 2021 Nie jarze, twojego modelu nie ma w tej rozwijanej liście?czy w ogóle nie ma żadnego modelu do wyboru?poza tym co? czy w ogóle program reaguje na uderzenia w twoje pady? Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Kiepski perkusista Report post Posted June 1, 2021 Nie jarze, twojego modelu nie ma w tej rozwijanej liście?czy w ogóle nie ma żadnego modelu do wyboru?poza tym co? czy w ogóle program reaguje na uderzenia w twoje pady? Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 DrUMs69 Report post Posted June 1, 2021 Jest Roland bez opcji wybrania modelu. Po podłączeniu zestawu perkusyjnego nic sie nie dzieje. Jutro jeszcze spróbuję, bo są pewne tropy do wykorzystania . Jesli ogarne temat to go opisze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Witam. Czy ktos sie orientuje dlaczego nie mogę zainstalować sdx do katalogu programu? Moze jakies wskazówki? Bylbym wdzieczny za okazaną pomoc i wiedze.