Aren Report post Posted September 12, 2010 Witam, chciałbym zaprezentować wam nasz młody, amatorski, eksperymentalny zespół punk rockowy. Mam świadomość tego, że dużo jeszcze przed nami pracy i czasami różne rzeczy nam nie wychodzą, ale jakoś trzeba sobie radzić i iść do przodu ;) Chętnie dowiem się, co o tym sądzicie i nad czym powinniśmy popracować. nasz najnowszy kawałek z występu w Mikołowie: "Pójdziemy na piwo" uprzedzam: tekst jest trochę zmodyfikowany z powodu okoliczności imprezy (przeciwko używkom, a ta piosenka jest typowo o piciu :razz: ) http://centralneogrzewanie.dbv.pl/news.php Pozdrawiam ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
aldi Report post Posted September 12, 2010 Wejście perkusisty straszne nierówne. Oprócz tego soczku to mało słyszę. Technicznie bardzo słabo, kompozycyjnie też. Czasem stopa jak walnie równo to się robi czad, ale zaraz gaśnie. Takie tam granie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milsik Report post Posted September 13, 2010 Nawet tekst o piciu powinien być nieco ambitniejszy;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grabarz Report post Posted September 16, 2010 jest git xD żałuje, że mnie tam nie bylo ;p Quote Share this post Link to post Share on other sites
kot781 Report post Posted September 18, 2010 nie rozumiem po co wam dwie gitary jak graja to samo... Słabo, mało ambitne a perkusista to wisz xD metronom se kup bo jest tragedia... Pozdro ___________________________________ http://www.myspace.com/ustamarianapunk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aren Report post Posted September 18, 2010 Przyznam wam rację z tym nierównym graniem. Mam tego śwadomość i staram się to poprawić grając częściej z metronomem. Od czerwca też chodzę się uczyć grać, więc mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Takie są niestety efekty, gdy ktoś sam zaczyna grać i nie ma nawet świadomości ile złych nawyków nałapie przez ten czas. Dopiero gdy ktoś Ci wytknie błędy i pokaże jak masz to robić - zrozumiesz co robiłeś/robisz źle. Wcale nie jest moim marzeniem grać punk, ale tak się dobraliśmy i taki mamy zespół. Nikt z nas wcześniej nigdzie nie grał, wszyscy jesteśmy samoukami. Po prostu kiedyś chcieliśmy spróbować pograć razem no i zbieramy doświadczenie do dzisiaj. A jak wiadomo: człowiek uczy się na własnych błędach ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites