pucekdrum Report post Posted November 6, 2010 http://www.myspace.com/nurth1 Narecha mamy nowego Myspace. Doszła także, niedawno zremiksowana wersja utworu The Last Second of Life, zrobiona przez Szymona, wokalistę Wrocławskiego zespołu CO.IN. Quote Share this post Link to post Share on other sites
joj0 Report post Posted November 6, 2010 super! widzę że dot44 było grane Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pheel0 Report post Posted November 7, 2010 Kurcze, fajnie gracie, naprawdę fajnie. Podoba mi się. A majspejsik i foteczki itd., wszystko też piękne. :biggrin: Quote Share this post Link to post Share on other sites
zelu-kuba Report post Posted November 7, 2010 Kozackie granie. No i wokal miazga :smile: Czekam na koncert gdzieś w okolicach Rzeszowa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Raziel890 Report post Posted November 7, 2010 pucekdrum, jestem pełen podziwu. totalnie profesjonalne granie jak i myspace Quote Share this post Link to post Share on other sites
mq Report post Posted November 8, 2010 Fajna ta wokalistka, eh szkoda ze my nie mozemy znalezc wokalu:( Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaczy Report post Posted November 8, 2010 Heh, bardzo fajny spejs. Teraz przypominam sobie starą wersję i zaraz się przysiadam do remixu. Swoją drogą pewno kiedyś się spotkamy na trasie ;] Edit. O ja tej :P Nie spodziewałem się takiego remixu, ale i tak mi się podoba. Fajna sprawa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kot781 Report post Posted November 9, 2010 najlepsza kapela na forum :) pozdro Chętnie bym po pogował gdzieś w okolicach poznania na waszym koncercichu. Pozdrawiam :) _________________________ http://www.myspace.com/ustamarianapunk Quote Share this post Link to post Share on other sites
total_olev Report post Posted November 13, 2010 Pucpucekdrum twoja gra mnie chyba nigdy nie znudzi. Totalna masakra.. Jestem ciekaw kiedy ja osiągnę taką technikę gry.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pucekdrum Report post Posted August 21, 2011 nowy song!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
DeathMagnetic91 Report post Posted August 21, 2011 Pucek! Zawsze z uwagą śledziłem poczynania Twojej kapeli, i nigdy nie podobały mi się wrzaski wokalistki. Tutaj jednak, gdy normalnie śpiewa, kawałek mi się cholernie podoba. Tak dalej !! :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
gonsnik Report post Posted August 21, 2011 Kurde, Pucek, lipa straszna :( Tak bardzo podobał mi się wokal i w ogóle wasze granie a teraz brzmi to jak kolejna "alternatywna" kapelka :doubt: Proszę grajcie dalej jak wcześniej :( Quote Share this post Link to post Share on other sites
aldi Report post Posted August 21, 2011 Jakbym miał się do czegoś przyczepić - to razi mnie trochę nierówny beat stopy z werblem, jakby nie było w prostym rytmie. Produkcja jak na Wrocław może być ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaczy Report post Posted August 21, 2011 a mi się podoba i podejrzewam że to będzie taka "balladka" na płycie o ile takowa powstanie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seeker Report post Posted August 21, 2011 Pucek! Zawsze z uwagą śledziłem poczynania Twojej kapeli, i nigdy nie podobały mi się wrzaski wokalistki. Tutaj jednak, gdy normalnie śpiewa, kawałek mi się cholernie podoba. Tak dalej !! :) Popieram sprawę wrzasków, czy też raczej momentami "skrzeków".. Co do kawałka, to muszę dokładnie przesłuchać, bo zajęty odrobinę jestem przed wyjazdem. Ale myślę, że Evelynn powinna śpiewać normalnym głosem, bo ma fajny wokal. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seril Report post Posted August 21, 2011 Mniej wrzasków, lepiej. ;) Byłbym wielce uchachany gdybyście nagrali więcej nut w stylu Hold on me po polsku. Pzdr. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pucekdrum Report post Posted August 21, 2011 Jakbym miał się do czegoś przyczepić - to razi mnie trochę nierówny beat stopy z werblem, jakby nie było w prostym rytmie. Produkcja jak na Wrocław może być ;) Wychodzi na to, że studyjne prostowanie zawodzi :smile: a mi się podoba i podejrzewam że to będzie taka "balladka" na płycie o ile takowa powstanie tak, będzie ep, na której znajdą się jeszcze 2 nowe kawałki ostrzejsze, plus the last i remix the last. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nowik Report post Posted August 22, 2011 A co z ostatnią nadzieją polskiego metalu mianowicie Warmageddon ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
SUAFEG Report post Posted August 24, 2011 ...za to image macie PASKUDNY. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pucekdrum Report post Posted August 24, 2011 Jakbyś mnie teraz zobaczył, to byś dosłownie stwierdził, że paskudnie wyglądam hehe Quote Share this post Link to post Share on other sites
M.A.D Report post Posted August 24, 2011 ...na szczęście jesteśmy na forum perkusyjnym, a nie wizażu, więc nie ma to aż tak wielkiego znaczenia, prawda? Pucek - solidnie gracie. Melodyjnie, chwytliwie. Wasza wokalistka faktycznie ma dość szczeniacką i szczekającą manierę, gdy idzie o wrzeszczenie, ale gdy przychodzi do śpiewania to wie co robić ze swoim głosem. Ma dobrą barwę i z przyjemnością się jej słucha. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SUAFEG Report post Posted August 24, 2011 M.A.D, ... tak, ale zespół powinien sobą coś reprezentować..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pucekdrum Report post Posted August 24, 2011 SUAFEG, grasz w jakimś zespole ? ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
SUAFEG Report post Posted August 24, 2011 pucekdrum, Aktualnie w 4terech. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pucekdrum Report post Posted August 24, 2011 Czyli sam nie ustosunkowujesz się do tego... M.A.D, ... tak, ale zespół powinien sobą coś reprezentować..... ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites