Jump to content
pucekdrum

Nowy myspace Nurth

Recommended Posts

Heh, bardzo fajny spejs. Teraz przypominam sobie starą wersję i zaraz się przysiadam do remixu. Swoją drogą pewno kiedyś się spotkamy na trasie ;]

Edit.

O ja tej :P Nie spodziewałem się takiego remixu, ale i tak mi się podoba. Fajna sprawa.

Kurde, Pucek, lipa straszna :( Tak bardzo podobał mi się wokal i w ogóle wasze granie a teraz brzmi to jak kolejna "alternatywna" kapelka :doubt: Proszę grajcie dalej jak wcześniej :(

Jakbym miał się do czegoś przyczepić - to razi mnie trochę nierówny beat stopy z werblem, jakby nie było w prostym rytmie.

Produkcja jak na Wrocław może być ;)

Pucek! Zawsze z uwagą śledziłem poczynania Twojej kapeli, i nigdy nie podobały mi się wrzaski wokalistki. Tutaj jednak, gdy normalnie śpiewa, kawałek mi się cholernie podoba. Tak dalej !! :)

Popieram sprawę wrzasków, czy też raczej momentami "skrzeków".. Co do kawałka, to muszę dokładnie przesłuchać, bo zajęty odrobinę jestem przed wyjazdem. Ale myślę, że Evelynn powinna śpiewać normalnym głosem, bo ma fajny wokal.

Jakbym miał się do czegoś przyczepić - to razi mnie trochę nierówny beat stopy z werblem, jakby nie było w prostym rytmie.

Produkcja jak na Wrocław może być ;)

Wychodzi na to, że studyjne prostowanie zawodzi :smile:

a mi się podoba i podejrzewam że to będzie taka "balladka" na płycie o ile takowa powstanie

tak, będzie ep, na której znajdą się jeszcze 2 nowe kawałki ostrzejsze, plus the last i remix the last.

...na szczęście jesteśmy na forum perkusyjnym, a nie wizażu, więc nie ma to aż tak wielkiego znaczenia, prawda?

Pucek - solidnie gracie. Melodyjnie, chwytliwie. Wasza wokalistka faktycznie ma dość szczeniacką i szczekającą manierę, gdy idzie o wrzeszczenie, ale gdy przychodzi do śpiewania to wie co robić ze swoim głosem. Ma dobrą barwę i z przyjemnością się jej słucha.